aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάμπος για Μπεργκ: «Και βασικούς να έβαζε θα ακούγαμε...»

Πάμπος για Μπεργκ: «Και βασικούς να έβαζε θα ακούγαμε…»

Στο γεγονός ότι ο Χένινγκ Μπεργκ είναι αυτός που βλέπει τους παίκτες του και είναι ο ειδικός στο να πάρει τις αποφάσεις, στάθηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου σε δηλωσεις του στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ». Ο κύπριος τεχνικός τόνισε παράλληλα ότι και βασικούς να έβαζε ο Μπεργκ, αν έχανε την πρόκριση θα ακούγαμε ότι έβαλε παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι και ήταν κουρασμένοι.

Όσα δήλωσε ο Πάμπος Χριστοδούλου:

«Μετά τον αποκλεισμό από τον ΑΠΟΕΛ έχω δει αρκετά δημοσιεύματα. Ο προπονητής της Ομόνοιας έχει δώσει αρκετά. Θεωρώ ότι αν η Ομόνοια αγωνιζόταν με βασικούς και δεν έπαιρνε την πρόκριση, θα ακούγαμε ότι έβαλε παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι και ήταν κουρασμένοι.

Ο προπονητής είναι ο ειδικός να πάρει αποφάσεις, αυτός βλέπει τους παίκτες. Σίγουρα διαθέτει παίκτες και ρόστερ με ποιότητα. Η έλλειψη παιχνιδιών κάποιων ποδοσφαιριστών είναι μειονέκτημα. Ο κόουτς όμως έκρινε ότι ήταν έτοιμοι. Αυτό δεν εξασφάλιζε ότι η Ομόνοια θα προκρινόταν».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ