aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάμπος: Έτοιμος για τα δύο σενάρια

Πάμπος: Έτοιμος για τα δύο σενάρια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα, ενδέχεται η 4η θέση να «παίζεται» μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, όταν η Ομόνοια θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Τα αποτελέσματα της προσεχούς αγωνιστικής ίσως διαμορφώσουν ένα καλύτερο σκηνικό, την ώρα που η Ομόνοια επιβάλλεται να κερδίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εάν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει.

Στην Ομόνοια και ιδιαίτερα ο Πάμπος Χριστοδούλου, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, είναι έτοιμοι και για τα δυο σενάρια, είτε η ομάδα δηλώσει ευρωπαία είτε όχι. Στο πρώτο το «τριφύλλι» θα πρέπει να αρχίσει την προετοιμασία του πολύ νωρίς, αρχές Ιουνίου, αφού στις 29 του μήνα θα κληθεί να δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Στο δεύτερο σενάριο η προετοιμασία θα αρχίσει μέσα στον Ιούλιο και θα υπάρχει η άνεση χρόνου παρόλο που πρόθεση του Χριστοδούλου είναι να συμπληρώσει το ρόστερ το συντομότερο δυνατό. Επίσης, σ’ αυτή την περίπτωση αναμένεται η προετοιμασία να γίνει σε τρία στάδια, όπως ο Κύπριος τεχνικός έκανε στην ΑΕΛ. Δηλαδή, αφού για λίγες μέρες η ομάδα προπονηθεί στο «Ηλίας Πούλλος», ακολούθως θα μεταβεί πιθανότατα στις Πλάτρες και στη συνέχεια στο εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ