aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάμπος: «Δεν πήραμε αυτά που δώσαμε» (video)

Πάμπος: «Δεν πήραμε αυτά που δώσαμε» (video)

Ο προπονητής της Ομόνοιας Πάμπος Χριστοδούλου, παραχώρησε δηλώσεις για τον αγώνα με τον Ερμή, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Όπως ξέρετε και με τα τελευταία αποτελέσματα, η ομάδα δεν πήρε αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα. Το είδε και ο κόσμος. Εκεί που πρέπει να τελειώνουμε τους αγώνες, δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Όλα τα λάθη τα πληρώνουμε. Δεν φανήκαμε τυχεροί, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και προχωράμε. Έχουν πιστέψει και ξέρουν τις δυνατότητες τους οι παίκτες. Η ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε την σούμα.

Για την Ομόνοια δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πάμε κόντρα στον Ερμή με στόχο τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις γιατί την χρειάζεται η ομάδα. Και μπάλα έχει παίξει και ευκαιρίες έχει βρει. Κατά την περίοδο της διακοπής έγινε ένα φιλικό στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές. Έχει γίνει δουλειά και με άλλους. Εβδομάδα με εβδομάδα οι παίκτες είναι καλύτεροι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ