aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάμπος: «Αν αυτός που φταίει είμαι εγώ, τότε…»

Πάμπος: «Αν αυτός που φταίει είμαι εγώ, τότε…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δυσαρεστημένος για τις νέες βαθμολογικές απώλειες παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ότι θα ζητήσει συναντηθεί με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. και έθεσε το μέλλον του ενώπιον της διοίκησης.

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και το γνωρίζαμε από την αρχή της εβδομάδας. Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε, είχαμε σωρεία από ευκαιρίες και δυστυχώς είδαμε το ίδιο έργο. Ο αντίπαλος σε δύο φάσεις πέτυχε δύο γκολ και τρέχαμε μετά και με κάποιες αλλαγές πιέσαμε, χάσαμε σωρεία ευκαιριών ισοφαρίσαμε και με βάση αυτά που χάσαμε μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Άρη για το βαθμό που πήρε και είναι επιτυχία και εύχομαι να πάει καλά στη συνέχεια. Χάθηκαν ακόμη δύο βαθμοί πολύτιμοι και σίγουρα μετά από αυτό θα ήθελα να μιλήσω με το συμβούλιο», είπε και πρόσθεσε:

«Αν αυτός που φταίει είναι ο Πάμπος τότε θα κάνω αυτό που πρέπει διότι θέλω το καλό της Ομόνοιας. Θα μιλήσουμε με το Δ.Σ. διότι είναι αυτός ο κόσμος να φεύγει από το γήπεδο λυπημένος».

Και κατέληξε έπειτα από ερωτήσεις συναδέλφων: «Το μεγάλο ποσοστό λαθών είναι στα ατομικά λάθη, μην ξεχνάτε ότι είχαμε 16 νέους το καλοκαίρι. Το προσπαθούμε στις προπονήσεις. Είναι κάποια παιχνίδια που είναι άξιο απορίας το πως χάνονται οι βαθμοί. Ο Δεκέμβρης είναι κοντά. Αν κάτι δεν μας βγαίνει θα δούμε πως μπορεί να γίνει καλύτερη η ομάδα. Η κριτική που γίνεται πρέπει να γίνεται σε όλες τις ομάδες. Αν πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι ο προπονητής θα κάνω αυτό που πρέπει για να πάει καλά αυτό το σωματείο που λέγεται Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ