aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάμπος: Αυτά που (δεν) έκαναν οι άλλοι…

Πάμπος: Αυτά που (δεν) έκαναν οι άλλοι…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μερικά 24ώρα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ομόνοιας απέναντι στον Εθνικό Άχνας και η αναμονή-ανυπομονησία του κόσμου έχει ανεβεί στα ύψη. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι κατάληξη θα έχει η φετινή σεζόν για τους πράσινους, όμως (ήδη) η νέα τεχνική ηγεσία έχει κερδίσει το πρώτο της στοίχημα.

Πέραν από το κλίμα-μία οικογένεια που έχει καταφέρει να περάσει στους ποδοσφαιριστές από την πρώτη μέρα που ήρθαν στην Κύπρο, φαίνεται πως οι πλείστες αν όχι όλες μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν θα δικαιώσουν τον Πάμπο. Το δείγμα από τους φιλικούς αγώνες αυτό δείχνει, ενώ εκκρεμεί η προσθήκη του Τζόναθαν Μπεντέκε.

Το σημαντικό, όμως, για τη φετινή Ομόνοια δεν είναι μόνο το πόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές έχει φέρει, αλλά πόσο σωστά δομημένο δείχνει το ρόστερ της. Με δύο επιλογές σε κάθε θέση, με τέσσερις «κανονικούς» κεντρικούς αμυντικούς, με έξι μέσους (διαφορετικά χαρακτηριστικά ο κάθε ένας), με τέσσερις γρήγορους ακραίους επιθετικούς και φυσικά τέσσερις στράικερ που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Καμία σχέση, δηλαδή, με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στο «τριφύλλι». Συν τοις άλλοις, οι πλείστες προσθήκες έγιναν εντός χρονικών πλαισίων, ακολούθησαν –αν όχι όλο- το μεγαλύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ αγωνίστηκαν σε πολλά φιλικά. Γι’ αυτό και ο Πάμπος Χριστοδούλου βγήκε νικητής στην πρώτη μεγάλη του πρόκληση, ενώ ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής άρχισε να δικαιώνεται για την προσωπική του επιλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ