Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟζλέρ, ο δεύτερος Τουρκοκύπριος στην ιστορία της Ομόνοιας!

Οζλέρ, ο δεύτερος Τουρκοκύπριος στην ιστορία της Ομόνοιας!

Ο Ταχσίν Οζλέρ, που θα συμπληρώσει τα 18 του χρόνια στις 28 Ιανουαρίου (είναι γεννημένος στις 28.1.2006), έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας στον αγώνα απέναντι στην ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.

Ο νεαρός Τουρκοκύπριος μεσοεπιθετικός, που βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του «τριφυλλιού», πήρε χρόνο συμμετοχής αφού πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 59ο λεπτό. Μάλιστα, έγινε μόλις ο δεύτερος Τουρκοκύπριος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Ο προηγούμενος ήταν ο Ιμπραΐμ Αζίζ, που αγωνίστηκε τη σεζόν 1956-57. Ο Αζίζ, το 2018 τιμήθηκε σε εκδήλωση της Ομόνοιας με αφορμή τα 70χρονα του Συλλόγου.

Skos2019

ozler

Skos2084

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ