aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟυζόχο: «Θεωρώ πως δουλεύουμε περισσότερο σαν ομάδα τώρα»

Ουζόχο: «Θεωρώ πως δουλεύουμε περισσότερο σαν ομάδα τώρα»

Δηλώσεις στο κανάλι της Ομόνοιας παραχώρησε ο Φράνσις Ουζόχο με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Νιγηριανός ρωτήθηκε για τους λόγους της βελτιωμένης αμυντικής λειτουργίας των πρασίνων, τονίζοντας ότι τώρα δούλευουν περισσότερο σαν ομάδα.

Όσα δήλωσε ο Φράνσις Ουζόχο:

Έχουμε ένα έκτος έδρας παιχνίδι μπροστά μας με τη Νέα Σαλαμίνα για το πρωτάθλημα. Πως περιμένεις να είναι; «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Περιμένω από εμάς να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ό,τι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε.

Η ομάδα μας έχει 4 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ και εσύ μετράς 360 λεπτά ανέπαφης εστίας. Ποιοι είναι οι λόγοι της τόσο καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας; «Θεωρώ πως δουλεύουμε περισσότερο σαν ομάδα τώρα και δίνουμε το καλύτερο μας, ο ένας για τον άλλο. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας εκεί έξω και προσπαθούμε να δίνουμε το καλύτερο μας και στις προπονήσεις ό,τι δουλεύουμε».

Δεν έπαιζες τόσο πολύ στην αρχή της σεζόν αλλά μετά το ματς στο Old Trafford επιλέγεσαι πλέον κάθε εβδομάδα και έχεις πολύ καλές εμφανίσεις! Πως αισθάνεσαι γι’ αυτό; «Προσωπικά νιώθω ωραία γιατί παίρνω περισσότερα λεπτά. Κάθε ποδοσφαιριστής, κάθε τερματοφύλακας θέλει να παίζει κάθε Σαββατοκύριακο και είμαι χαρούμενος που ο προπονητής με επιλέγει κάθε εβδομάδα».

Κλείνοντας ένα μήνυμα προς τον κόσμο μας ενόψει της συνέχειας της σεζόν: «Πρέπει να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Ήταν μαζί μας όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στην αρχή της σεζόν και πρέπει να είναι μαζί μας και τώρα που έχουμε βελτιωθεί πολύ μέχρι το τέλος της σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ