aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟυζόχο: «Με μαστίγωνε να μην παίζω ποδόσφαιρο. Όσοι λένε για την ηλικία μου…»

Ουζόχο: «Με μαστίγωνε να μην παίζω ποδόσφαιρο. Όσοι λένε για την ηλικία μου…»

Αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετρά ο Φράνσις Ουζόχο. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας της Ομόνοιας παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη στον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής Νιγηρίας στο Instagram και σημείωσε πως δούλεψε εντατικά αυτούς τους έξι μήνες που ακολούθησαν του τραυματισμού του και σε περίπου ένα δίμηνο θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα.

«Ένιωθα παρά πολύ καλά πριν τον τραυματισμό μου. Ήρθε αυτή η άτυχη στιγμή και έπρεπε να την αντιμετωπίσω. Οι γιατροί εξ αρχής μου είπαν ότι θα χρειαστώ εφτά με οκτώ μήνες για να είμαι απόλυτα έτοιμος», σημείωσε αρχικά ο νεαρός πορτιέρε που ανήκει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια. Εκμυστηρεύτηκε πως ο πατέρας του ήταν ενάντια στο ν’ ακολουθήσει ποδοσφαιρική καριέρα και επέμενε ν’ αφοσιωθεί στην εκπαίδευση.

«Ο πατέρας μου ήταν ενάντια στην προσπάθειά μου να παίξω ποδόσφαιρο. Με μαστίγωνε όταν πήγαινα να παίξω ποδόσφαιρο. Η εκπαίδευση ήταν γι΄ αυτόν προτεραιότητα. Συχνά μου έδινε ασκήσεις μαθηματικών να λύσω, ώστε να μείνω μακριά από το ποδόσφαιρο. Όμως, έβρισκα τρόπο να παίξω ποδόσφαιρο ακόμα και έτσι. Ποτέ δεν σταμάτησα να πιστεύω ότι μπορώ να κάνω καριέρα».

Ο Ουζόχο απάντησε και σε όσους διαδίδουν φήμες σχετικά με την ηλικία του και ότι είναι μεγαλύτερος από 21 ετών. «Το σώμα μου άλλαξε όταν άρχισα το γυμναστήριο και δούλευα πιο σοβαρά. Αν όλοι αυτοί έβλεπαν πως ήταν το σώμα μου και πως έγινε δεν θα μιλούσαν για την ηλικία μου. Αλλά, δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, δεν με ξέρουν», τόνισε ο Ουζόχο.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ