aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟυζόχο: «Επέστρεψα. Μου έχει λείψει η δράση με την Ομόνοια»

Ουζόχο: «Επέστρεψα. Μου έχει λείψει η δράση με την Ομόνοια»

Έτοιμος για επιστροφή στην δράση παρουσιάζεται ο Φρανσίς Ουζόχο! Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας προπονείται κανονικά καθώς ξεπέρασε πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε τον Οκτώβριο στο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Βραζιλία. Ο 21χρονος ο οποίος ανήκει στην Λα Κορούνια, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο και η Ομόνοια περιμένει να βρεθεί διοίκηση στην ισπανική ομάδα ώστε να καταθέσει πρόταση απόκτησης του!

Ο Ουζόχο σε δηλώσεις (promptnewsonline.com) που παραχώρησε, τόνισε μεταξύ άλλων πως του έλειψε η δράση στα παιχνίδι των πρασίνων, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι ξανά σε καλή φυσική κατάσταση και επέστρεψα στις προπονήσεις. Μου έχει λείψει η δράση με την ομάδα μου, την Ομόνοια. Το να περνάς εφτά σχεδόν μήνες στο περιθώριο είναι ένα ψυχολογικό τραύμα που δεν εύχομαι να το ζήσει κανένας ποδοσφαιριστής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ