aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟυζόχο: Χειρουργείο και πολύμηνη απουσία…

Ουζόχο: Χειρουργείο και πολύμηνη απουσία…

Φάνηκε από το βίντεο, επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις. Ο Φρανσίς Ουζόχο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου και έτσι η ζημιά είναι μεγάλη για τον Νιγηριανό τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Ο 20χρονος κίπερ πάνω που κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με τη φανέλα των πρασίνων, όσο και με της χώρας του, η ατυχία του χτύπησε τη πόρτα, καθώς σε τέτοιου είδους τραυματισμούς, ο χρόνος απουσίας ενός ποδοσφαιριστή, εκτιμάται πως κυμαίνεται μεταξύ τέσσερις με έξι μήνες. Μάλιστα, είναι εξαιρετικά πιθανόν να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για αποκατάσταση της ζημιάς.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Ουζόχο στην Ομόνοια, βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Έτσι στην Ομόνοια είναι αναγκασμένοι να πορευτούν χωρίς τον Ουζόχο στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, με τους Παναγή και Κυριακίδη να είναι διαθέσιμοι, ωστόσο δεν είναι τόσο… απλά τα πράγματα. Ο 25χρονος κίπερ των πρασίνων τραυματίστηκε (στο παιχνίδι με τη Ρωσία) λίγες ώρες μετά τον Ουζόχο στο γόνατο και αναμένονται τα νεότερα για την κατάσταση του από την ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ