aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟύγγροι στον ευρωπαϊκό δρόμο της Ομόνοιας

Ούγγροι στον ευρωπαϊκό δρόμο της Ομόνοιας

Στην Ουγγαρία θα ταξιδέψει η Ομόνοια ενόψει του CEV Challenge Cup Ανδρών. Μετά από την κλήρωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (26/6-16:30) στο «Ηοuse of Volleyball» στο Λουξεμβούργο, οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Πένζιουγκιορ Βουδαπέστης (Pénzügyör se Budapest) για τους «16» του θεσμού.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 10-12 Δεκεμβρίου στη Βουδαπέστη και ο επαναληπτικός στις 17-19 Δεκεμβρίου στο «Ελευθερία». Εκ πρώτης όψεως οι Ούγγροι που τερμάτισαν στην 3η θέση του πρωταθλήματος Ουγγαρίας, είναι στα… μέτρα του «τριφυλλιού».

Η Πένζιουγκιορ αγωνίστηκε πέρσι στο CEV Challenge Cup και τα χρώματά της είναι το πράσινο και το μαύρο. Η ομάδα διαθέτει και ιστοσελίδα στο Facebook.

Η Ομόνοια που είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Κύπρου στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στην πετόσφαιρα. Στο φετινό CEV Challenge Cup ανδρών συμμετέχουν 40 ομάδες ανδρών. Στο Cev Challenge Cup γυναικών δεν συμμετέχει κυπριακή ομάδα.

H Pénzügyör se Budapest

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ