aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌταν ο Λεβαντόφσκι προκάλεσε φοβερό τραυματισμό στον Χούμποτσαν (vid & pics)

Όταν ο Λεβαντόφσκι προκάλεσε φοβερό τραυματισμό στον Χούμποτσαν (vid & pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τον Μάρτιο του 2014, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Μπορούσια Ντόρτμουντ, αναμετρήθηκαν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (πήραν την πρόκριση οι Βεστφαλοί) και στον αγώνα που διεξήχθη στην Γερμανία, αγωνίστηκε και ο αμυντικός-τελευταίο απόκτημα της Ομόνοιας, Τομάς Χούμποτσαν.

Σε κάποια στιγμή της αναμέτρησης, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που αγωνιζόταν τότε στην Ντόρτμουντ, άθελά του τραυμάτισε σοβαρά με το γόνταο τον Σλοβάκο στόπερ στο πρόσωπο, σε σημείο που ο τελευταίος μάτωσε σε μεγάλο βαθμό. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες και το βίντεο ο άτυχος αμυντικός χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να συνέλθει και να τον ράψουν.

Πρόκειται για μία άτυχη στιγμή η οποία έγινε μεγάλο θέμα τότε στο διαδίχτυο και ψάχνοντας στοιχεία για τον Χουμποτσάν, είναι από τις πιο αναγνωσμένες στιγμές που εμφανίζει το Google σχετικά με την καριέρα του Σλοβάκου και αναμφίβολα μία από αυτές που ούτε κι ο ίδιος δεν θα ξεχάσει.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ