aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌταν ο Λεβ αποθέωνε Σούστερ (pic)

Όταν ο Λεβ αποθέωνε Σούστερ (pic)

Ο Ντιρκ Σούστερ ανάμεσα από πολλούς προπονητες έχει ξεχωρίσει και είναι στην πρώτη θέση της λίστας των υποψηφίων προπονητών της Ομόνοιας. Αυτό ασφαλώς και δεν εξυπακούει και με την πρόσληψή του, αφού οι δυο πλευρές δεν έχουν ακόμη μιλήσει επίσημα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι και την Δευτέρα (11/12) όταν και υπολογίζουν πως θα καταφέρει να βρεθεί στην Κύπρο και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Ο Ντέρμπισαϊρ το… παλεύει

Ο Σούστερ στην καριέρα του έχει καταφέρει πολλά, αλλά ασφαλώς η ανάδειξή του σαν προπονητής της χρονιάς και σαν αθλητική προσωπικότητα της Γερμανίας το 2015 αποτελεί την κορωνίδα των προσωπικών του επιτυχιών. Αυτό που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία του είναι πως διαδέχθηκε τον Γιόακιμ Λεβ ο οποίος έναν χρόνο νωρίτερα είχε οδηγήσει την Γερμάνια στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έγινε στα γήπεδα της Βραζιλίας. Αυτή και μονο η λεπτομέρεια κάνει την μεγάλη διαφορά και δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην βράβευση.

Το πέτυχε και αυτό ο Σούστερ

Ο Σούστερ μιλώντας τότε στο Kicker και αναφερόμενος στην μεγάλη τιμή που του έγινε είπε: «Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσα να πετύχω κάτι τέτοιο μόνος μου. Είναι ομαδική δουλειά αυτή που έγινε στην Ντάρμσταντ και λίγοι άνθρωποι μπορούν να τα καταφέρουν».

Παναγή: «Nα χαμογελάς μέσα από τα δάκρυα…»

Για την βράβευση του Σούστερ, ενός νεαρού προπονητή, ο Γιοακιμ Λεβ εξέφρασε τον θαυμασμό του αλλά και τον σεβασμό του για την δουλειά του: «Είναι κάποιος που έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει μέχρι εδώ που είναι τώρα αλλά και για να κατακτήσει δίκαια τον τίτλο της αθλητικής προσωπικότητας στην Γερμανία. Η Ντάρμσταντ αλλά και το έργο του Σούστερ δίνει στην Μπουντεσλίγκα ένα διαφορετικό χρώμα. Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει ομαδικό χαρακτήρα κι αυτό είναι επίτευγμα του προπονητή και θα πρέπει να τον συγχαρούμε θερμά για την μεγάλη του επιτυχία».

«Την διοίκηση, το προσωπικό, παίκτες και κόσμο»

Ο Σούστερ μιλώντας στην βράβευση που του έγινε χαρακτήρισε την επιτυχία της Ντάρμσταντ σαν ένα παραμύθι το οποίο πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επαναληφθεί: «H επιτυχία μας είναι σαν ένα παραμύθι το οποίο ίσως να μην ξαναγίνει ποτέ την ιστορία του Γερμανικού πρωταθλήματος. Πολλοί μας είχαν ξεγράψει αλλά εμείς με την δουλειά μας αλλά και με την αφοσίωση μας στο έργο μας έχουμε καταφέρει να μας δείχνουν σεβασμό. Η Ντάρμσταντ για τους ποδοσφαιρόφιλους της Γερμανίας δεν είναι κάτι σαν τον διάβολο της Τασμανίας, που μοναδικό του μέλημα είναι να καταστρέψει , έχει έρθει για να πετύχει πολλά πράγματα αλλά και να μείνει για πολλά χρόνια».

Τρέχει… πολύ ο Σούστερ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ