aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟρτέγα, το 10άρι του Λάρκου για την Ομόνοια (video)

Ορτέγα, το 10άρι του Λάρκου για την Ομόνοια (video)

Τρέχουν οι μετεγγραφικές εξελίξεις στην Ομόνοια, η οποία βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Μιχαέλ Ορτέγα… Ο 28χρονος Κολομβιανός επιτελικός μέσος θα βρεθεί σύντομα στην Πολωνία για να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που άρχισε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Κάλι και από την οποία τον αγόρασε η Άτλας έναντι 800.000 ευρώ σε ηλικία 19 ετών. Την αμέσως επόμενη σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με οψιόν αγοράς εφόσον ικανοποιούσε τη γερμανική ομάδα, 5 εκατομμύρια ευρώ. Στη Γερμανία επαιξε μόλις επτά παιχνίδια και επέστρεψε στην Άτλας, πιθανόν λόγω του ύψους της ρήτρας που είχε μπει στις «ασπιρίνες» και παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στην Μπόχουμ με την οποία κατέγραψε 9 συμμετοχές. Τα επόμενα δύο χρόνια ήταν στην Τζούνιορ Κολομβίας (63 συμμετοχές / 5 γκολ), μετά για ένα εξάμηνο στην Φιγκουερένσε, τη σεζόν 2017-18 στην Όνς Κάλντας, το 2018 στην Ντεπορτίβο Πάστο και πέρσι στην Κανίγιας.

Ακολουθεί η καριέρα του Ορτέγα και βίντεο με καλές του στιγμές…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ