aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟρτέγα: «Με πληγώνει. Αν το έκανες για να με γ@@@@, τα κατάφερες!»

Ορτέγα: «Με πληγώνει. Αν το έκανες για να με γ@@@@, τα κατάφερες!»

Πληγωμένος με την στάση του Ιβάν Ρενέ Βαλενσιάνο, ο οποίος δεν δίστασε όχι μόνο να ταχθεί ξεκάθαρα κατά της επιστροφής του Μαϊκέλ Ορτέγα στην Ατλέτικο Τζούνιορ της Mπαρρανκίγια, αλλά κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στο «Todos Juegan» δεν δίστασε να τραγουδήσει εκδηλώνοντας την αντίθεσή του για την πιθανότητα επανένταξης του Κολομβιανού επιτελικού μέσου στους «καρχαρίες».

Ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του κολομβιανού πρωταθλήματος και παλαίμαχος παίκτης της Ατλέτικο Τζούνιορ μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή χαρακτήρισε με «ωρολογιακή βόμβα» τον Ορτέγα και σημείωσε πως το 2016 αποχώρησε από την ομάδα μετά από συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα.

Ο πρώην, πλέον, παίκτης της Ομόνοιας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα όσα ειπώθηκαν από τον Ιβάν Ρενέ Βαλενσιάνο.

Δείτε εδώ το βίντεο με την… επίθεση στον Ορτέγα: «Πόλεμος» σε Ορτέγα από τον θρύλο της Κολομβίας, τραγούδησε on air!

Η ανάρτηση του Ορτέγα

«Είμαι χαρούμενος που ο Θεός σου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σου και σε όλα τα χρόνια της καριέρας σου έλεγες “ποτέ δεν είναι αργά, πάντα υπάρχουν νέες ευκαιρίες”. Το να σε βλέπω να είσαι καλά με κάνει χαρούμενο, παρόλο που μιλάς άσχημα για όλους. Σε παρακαλώ μην με κρίνεις με βάση το παρελθόν μου. Εγώ δεν το κάνω με κανέναν αυτό και κυρίως με εσένα, αν και ήσουν ένα παράδειγμα προς μίμηση στη ζωή μου. Σε σέβομαι και σε αγαπώ σαν άνθρωπο, εύχομαι ο Θεός να συνεχίσει να σε ευλογεί. Με πληγώνει που μίλησες τόσο άσχημα για μένα, δεν το περίμενα ποτέ. Θα το δεχόμουν από οποιονδήποτε άλλον, αλλά όχι από εσένα. Σου έδωσα το χέρι μου και σου άνοιξα τις πόρτες του σπιτιού μου όταν έψαχνες δεύτερη ευκαιρία. Δεν ξέρω αν το έκανες για να νιώσεις καλά, αλλά αν το έκανες για να με γ@@@@@@, τα κατάφερες».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μετεγγραφή Παπουλή για δύο λόγους

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ