aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌρσουλιτς - Καρλίτος: Το δίδυμο στην άμυνα ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Όρσουλιτς – Καρλίτος: Το δίδυμο στην άμυνα ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Πρώτη φορά αγωνίστηκαν μαζί οι Όρσουλιτς (φωτό) και Καρλίτος, ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μάλιστα, ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, για πρώτη φορά έπαιξε στην Ομόνοια ως στόπερ, ενώ και στην ΑΕΛ μια-δυο φορές κλήθηκε να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση και πάλι εξ ανάγκης. Παράλληλα, ο Κάρβερ έστειλε και μήνυμα στον Νασιμέντο ότι δεν τον υπολογίζει και ενόψει Ιανουαρίου θεωρείται ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Με την παρουσία τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που ήταν απόλυτα θετική, Όρσουλιτς και Καρλίτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ήταν πειθαρχημένοι και αποφασιστικοί στα μαρκαρίσματά τους και κατάφεραν να περιορίσουν τους επιθετικούς της ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Άλβες και Τρισκόφσκι ήταν από τους χειρότερους σε απόδοση ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Παρόλο που θεωρείται βέβαιη η επάνοδος του Φλορέσκου, που κλήθηκε σε προηγούμενα ματς και κάλυψε θέση στα στόπερ, δύσκολα θα αλλάξει το πιο πάνω δίδυμο. Άλλωστε, ο Κάρβερ δεν βλέπει τον λόγο να διαφοροποιήσει κάτι από τη στιγμή που οι Όρσουλιτς και Καρλίτος είχαν καλή παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ