aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌρσουλιτς: «Είχα πιο κερδοφόρες προτάσεις, δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ομόνοια»

Όρσουλιτς: «Είχα πιο κερδοφόρες προτάσεις, δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ομόνοια»

Στο Καζακστάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαρίν Όρσουλιτς, αφού συμφώνησε με την Καϊζάρ μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Σεογκνάμ Κορέας, ενώ όπως ανέφερε είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης και της Ασίας.

Ο πανύψηλος Κροάτης αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ομόνοια τη σεζόν 2016-17, μίλησε στην ιστοσελίδα «sports.kz» για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, ενώ μετά από ερώτηση για το σε ποια ομάδα από αυτές που αγωνίστηκε του άρεσε περισσότερο, δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει.

«Ήμουν τυχερός που έπαιξα σε μεγάλους συλλόγους μέχρι σήμερα, όπως η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η Ομόνοια και άλλοι. Αλλά τον χρόνος που πέρασα στην ΤΣΣΚΑ και την Ομόνοια δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, γιατί το να παίζεις σε τόσο μεγάλες ομάδες με εκπληκτικούς οπαδούς ήταν πραγματικά αξέχαστο. Με την ΤΣΣΚΑ βρισκόμασταν στην κορυφή της κατάταξης του εθνικού πρωταθλήματος μετά το πρώτο μισό της σεζόν, με την Ομόνοια να παίξαμε στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, έτσι οι αναμνήσεις μου από αυτές τις ομάδες είναι ευχάριστες και δεν θα τις ξεχάσω ποτέ», ήταν τα λόγια του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ