aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟριστικό στην Ομόνοια: Ιστορική μέρα με υπερψήφιση!

Οριστικό στην Ομόνοια: Ιστορική μέρα με υπερψήφιση!

Η Ομόνοια γύρισε σελίδα. Η καταστατική αλλαγή (παραχώρηση της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε τρίτο νομικό πρόσωπο), υπερψηφίστηκε από τα 500 μέλη που παρευρέθηκαν στην Καταστατική Συνέλευση της Ομόνοιας στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης.

Έγινε ανάλυση της πρότασης Παπασταύρου από το μέλος του Δ.Σ. Μάριο Αργυρίδη και στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις-τοποθετήσεις από μέλη επί του θέματος και θα ψηφιστεί από τα μέλη αν αποδέχονται να υλοποιηθεί από το Δ.Σ.

Στην ιστορική διαδικασία είχαν δικαίωμα ψήφου 1129 μέλη και απαιτείτο απλή πλειοψηφία (51%) για να περάσει η καταστατική αλλαγή. Τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως αναμενόταν και η ομάδα της Λευκωσίας θα περάσει στην επόμενη ημέρα. Ο κ. Παπασταύρου αναμένεται στην Κύπρο μέχρι τις 4-5 Ιουνίου και η Ομόνοια αρχίζει από αύριο τον προγραμματισμό της για τη νέα περίοδο (διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα), ενώ θα γίνει στελέχωση της εταιρείας.

Τα μέλη που βρίσκονται στη Γενική Συνέλευση είναι 508 από τους οποία τα 8 δεν έχουν δικαίωμα ψήφου γιατί έγιναν πρόσφατα. Η ψηφοφορία δεν θα είναι μυστική, και θα γίνει διά χειρός και με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί η υπερψήφιση και να ανάψει το πράσινο φώς για σύσταση εταιρείας από τον Σταύρο Παπασταύρου.

Η ζωντανή κάλυψη της Καταστατικής Συνέλευσης:

15:58 Τα μέλη του συλλόγου καταφθάνουν σιγά σιγά στην Κρατική Έκθεση.

16:16 Με παράταση 30 λεπτών θα αρχίσει η Καταστατική Συνέλευση λόγω μη απαρτίας.

16:34 Περισσότερα από 350 μέλη του σωματείου βρίσκονται στην συνέλευση.

16:40 Αρχίζει σε μερικά λεπτά η Καταστατική Συνέλευση.

16:45 Προεδρεύων της Καταστατικής Συνέλευσης θα είναι ο Λάκης Πολυκάρπου.

16:47 Αρχίζει η διαδικασία της Καταστατικής Συνέλευσης.

17:20 Μέχρι τώρα έδωσαν το παρών τους περισσότερα από 400 μέλη της Ομόνοιας. Βέβαια, η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται…

17:40 Παρών στην Καταστατική συνέλευση της και ο Μάριος Καμπανελλάς. Διαβάστε ΕΔΩ.

18:30 Διαβάζονται και εγκρίνονται από τα μέλη οι τροποποιήσεις, είναι στο σύνολο 23.

18:45 Περνάμε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, κατά την οποιά θα γίνει ανάλυση της πρότασης Σταύρου Παπασταύρου από το μέλος του Δ.Σ. Μάριο Αργυρίδη και στη συνέχεια θα ψηφιστεί από τα μέλη αν δέχονται την πρόταση Παπασταύρου να υλοποιηθεί από το Δ.Σ.

19:05 Τα μέλη που βρίσκονται στη Γενική Συνέλευση είναι 508 από τους οποία τα 8 δεν έχουν δικαίωμα ψήφου γιατί έγιναν πρόσφατα.

19:08 Η ψηφοφορία δεν θα είναι μυστική.

19:17 Ο Μάριος Αργυρίδης παρουσίασε την πρόταση Παπασταύρου και τώρα διεξάγεται διευκρινιστική συζήτηση και ακολούθως θα προχωρήσει η ψήφιση της πρότασης στις κάλπες που έχουν στηθεί στην αίθουσα παρά το συνεδριακό χώρο.

19:20 Ερωτήσεις-τοποθετήσεις από τα μέλη του σωματείου.

20:05 Ολοκληρώθηκε η Καταστατική Συνέλευση. Ιστορική απόφαση έγκρισης πρότασης Παπασταύρου με ισχυρή πλειοψηφία.  Συγκεκριμένα 489 ψήφοι υπέρ δέκα εναντίων και 5 αποχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ