aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOργή και «θα μας αντιμετωπίσετε θέλετε δεν θέλετε»

Oργή και «θα μας αντιμετωπίσετε θέλετε δεν θέλετε»

Μέσω ανακοίνωσής της, η Θύρα 9 αναφέρεται στα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την εξευτελιστική ήττα της Ομόνοιας με 0-5 από την ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για το ντου και τις ζημιές στα αυτοκίνητα των παικτών, αλλά τα βάζουν με την διοίκηση.

Αναλυτικά:

«Αδυνατούμε να σκεφτούμε με καθαρό μυαλό και δεν θέλουμε κιόλας, γραμμένες τις έχουμε τις αναλύσεις αυτή την στιγμή και ούτε έχουμε την διάθεση να κάνουμε τις δικές μας.

Διαβάστε επίσης: Απλά, κοιτάξτε (όλοι) στον καθρέφτη σας

Εμείς ένα πράμα ξέρουμε. Όταν χρειάζεστε τον κόσμο τρέχετε από πίσω του, χθες το βράδυ όμως σαν τις κότες κρυβόσασταν δεξιά και αριστερά για να τον αποφύγετε. Είχατε το θράσος αντί να ‘ρθείτε στο “Ηλίας Πούλλος” να αντιμετωπίσετε τον κόσμο, να στήσετε ολόκληρο σκηνικό με τους μπάτσους και να πάτε στα σπίτια σας με τα ταξί. Τόσο βιαστικοί ήσασταν που αφήσατε τρεις παίκτες πίσω αδιαφορώντας για εκείνους την ώρα που εσείς νομίζατε πως την γλυτώσατε.

Διαβάστε επίσης: «Ντου» και ζημιές στα αυτοκίνητα παιχτών

Δυστυχώς, όμως, για εσάς, όσους μπάτσους και να κινητοποιήσετε, όσο και αν κρυφτείτε τον ΛΑΟ θα τον αντιμετωπίσετε, θέλετε δεν θέλετε. Θα τα πούμε…

Υ.Γ.: Όταν μέσα σε μισή ώρα μπορούν να μαζευτούν πέραν των 200 ατόμων που παρόλη την πίκρα τους για την ομάδα, παρατούν τα πάντα για να ασχοληθούν ακόμα μια φορά με την πάρτη της, σημαίνει ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πεθάνει και δεν θα πεθάνει. Ισόβια Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ