aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟργανωμένοι Ομόνοιας: «Ξυπνάτε, μην αναγκάσετε τον κόσμο να βρεθεί απέναντί σας»

Οργανωμένοι Ομόνοιας: «Ξυπνάτε, μην αναγκάσετε τον κόσμο να βρεθεί απέναντί σας»

Ανακοίνωση σε έντονο και απειλητικό ύφος από τους οργανωμένους οπαδούς της Ομόνοιας. Ο Fan Club Lakatamia καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, σημειώνουν πως αν και δεν διαγράφουν τι πέτυχε η ομάδα την τελευταία διετία δεν είναι ικανοποιημένοι με ένα πρωτάθλημα και προειδοποιούν πως θα δουν τον κόσμο απέναντί τους εφόσον δεν αντιστρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αρχικά να ξέρετε ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σβήσει τις επιτυχίες και τις χαρές που μας δώσατε την τελευταία 2ετία!

Κάθε Αύγουστο όμως ξεκινά νέα χρονιά, με τις ίδιες απαιτήσεις. Η μέχρι στιγμής πορεία σας είναι ίσως η χειρότερη στην ιστορία μας και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Απαιτούμε να σεβαστείτε τον κόσμο που σας ακολουθεί πιστά, απαιτούμε να σεβαστείτε το τριφύλλι που φοράτε στο στήθος και ολόκληρη την ιστορία του συλλόγου.

Όχι, δεν μας αρκεί ένα πρωτάθλημα, θέλουμε την Ομόνοια βασίλισσα, θέλουμε την Ομόνοια να πρωταγωνιστεί συνεχώς και όχι να είναι στον πάτο της βαθμολογίας.

Ξυπνάτε άμεσα, πάτε να γκρεμίσετε όσα εσείς οι ίδιοι χτίσατε. Μην αναγκάσετε τον κόσμο να βρεθεί απέναντι σας γιατί μέχρι στιγμής μόνο δίπλα σας τον είδατε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ