aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟργανωμένοι Ομόνοιας: «Μην παίζετε με την υπομονή μας, ως εδώ!»

Οργανωμένοι Ομόνοιας: «Μην παίζετε με την υπομονή μας, ως εδώ!»

Την έντονη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου Υγείας να ανάψει πράσινο φως για παρουσία οπαδών στον τελικό κυπέλλου της 15ης Μαΐου, ενώ δεν υπάρχει απόφαση για να ισχύσει το ίδιο στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας ανάμεσα στους πράσινους και τον Απόλλωνα, στο οποίο θα γίνει η απονομή του πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης: Υπουργός Υγείας για Ομόνοια: «Δεν αξιολογήθηκε κάτι άλλο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Πραγματικά είναι άξιον απορίας οι αποφάσεις που λαμβάνει η κυβέρνηση αυτού του τόπου. Εδώ και 14 μήνες ζούμε την πανδημία και η κυβέρνηση ακόμη συνεχίζει ακάθεκτη να τα έχει χαμένα.

Δεν πρόκειται ούτε να γίνουμε επιστήμονες, ούτε επιδημιολόγοι, ούτε πολιτικοί. Απλά ΚΑΠΟΙΟΣ να μας απαντήσει ποια η διαφορά της Δευτέρας 10 Μαϊου με το Σάββατο 15 Μαϊου. Να μας απαντήσει γιατί τη Δευτέρα να αγωνιστούν οι ομάδες χωρίς κόσμο (ουσιαστικά μία ομάδα) και το Σάββατο με κόσμο (2 ομάδες).

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ λογική. Απλά η Κυβέρνηση της… συνεχίζει να παίζει παιχνίδια στις πλάτες του Κυπριακού Λαού. Ίσως αν ήμασταν άλλη ομάδα να υπήρχε άλλο πλάνο. Ίσως αν δεν υπήρχαν βουλευτικές οι σκέψεις σας να ήταν αλλιώς. Ίσως αν ένοιαζε τον Αρχιεπίσκοπο και ήταν “θέλημα Θεού” να άλλαζαν οι εξαγγελίες εδώ και ώρες.

Σας προειδοποιούμε ΜΗΝ παίζετε με την υπομονή του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ. Ως εδώ, αρκετά σας ανεχτήκαμε. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε να επιλέγετε τους εκλεκτούς σας και να προσαρμόζεται τις αποφάσεις με κριτήριο ποιοι θα ικανοποιηθείτε ή ποιοι θα τα αρπάξετε».

ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics

ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού

ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας

Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας

Κοκκινοχώρια Crew».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ