aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟργανωμένοι Ομόνοιας: «Δεν χρειάζεται να πούμε τι θα γινόταν στους δρόμους»

Οργανωμένοι Ομόνοιας: «Δεν χρειάζεται να πούμε τι θα γινόταν στους δρόμους»

Για την εκτός έδρας νίκη της Ομόνοιας επί του Εθνικού και την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ αναφέρονται σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί των πρασίνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Fan Club Lakatamias

«Η στιγμή που χρόνια περιμέναμε σχεδόν έφτασε.

Καταρχή θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα μας για την παλικαρίσια νίκη στο Δασάκι της Άχνας ακόμα και με 10 ποδοσφαιριστές για σχεδόν 30 λεπτά.

Δεν θα κρύψουμε όμως ότι το μυαλό μας βρίσκεται εκεί όπου ονειρευόμαστε εδώ και χρόνια. Στην πρώτη συμμετοχή της Ομόνοιας σε ευρωπαϊκό όμιλο για την οποία απομένουν μόνο μερικά 24ωρα.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της υποχρέωσης μας να εφαρμόσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ο σύνδεσμος θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ που θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 21/10 έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σωστά. Σας υπενθυμίζουμε επίσης οτι σε κάθε τραπέζι μπορούν να βρίσκονται μέχρι 10 άτομα.

Δεν χρειάζεται να πούμε τι θα γινόταν τέτοιες μέρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης αν ζούσαμε σε κανονικές συνθήκες. Την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν καλούμε τα μέλη του συνδέσμου μας να δώσουν από νωρίς το παρόν τους στον σύνδεσμο όπου θα στήσουμε το δικό μας πάρτυ πριν τον αγώνα και στην συνέχεια να παρακαλουθήσουμε την προσπάθεια της τριφυλλάρας σε αυτό το ιστορικό για εμάς παίχνιδι.

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 22387583

Υ.Γ: Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την χθεσινή τεράστια νίκη της μπασκετικής Ομόνοιας απέναντι στην αεκ σε εκτός έδρας αγώνα. Συγχαίρουμε όλο το team για την εξαιρετική τους δουλειά αλλά και για τις αμέτρητες ώρες που αφιερώνουν για να τιμούν επάξια την βαριά φανέλα με το ένδοξο τριφύλλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ