aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟργανωμένοι Ομόνοιας: Άκυρο το «ντοπάρισμα» λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Οργανωμένοι Ομόνοιας: Άκυρο το «ντοπάρισμα» λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Για την απουσία τους από την αυριανή (25/4) τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας ενόψει του ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ ενημέρωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ανέφεραν αρκετά μέλη του κλαμπ νόσησαν με κορωνοιό και άλλα τόσα είναι σε καραντίνα. Προχώρησαν παράλληλα σε κάλεσμα και στον υπόλοιπο κόσμο να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία της ομάδας και να κάνει υπομονή γιατί αυτός ο τίτλος δεν χάνεται…

Η ανακοίνωση του Fan Club Λακατάμιας:

Περήφανε ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η δίψα γι’ αυτό είναι τεράστια!

Για να μπορέσουν όμως άπαντες στην ομάδα μας να δώσουν την ψυχή τους στα εναπομείναντα παιχνίδια πρέπει πάνω απ’ όλα να έχουν την υγεία τους.

Γι’ αυτό κι’ εμεις ενημερώνουμε ότι το FCL θα απουσιάσει από την αυριανή προπόνηση της ομάδας μας όπου κανονικά θα παρευρισκόμασταν στο Ηλίας Πούλλος για ακόμα μια φορά απαιτώντας το τρόπαιο, καθώς αρκετά μέλη μας νόσησαν με κορωνοιό και άλλα τόσα είναι σε καραντίνα.

Γνωρίζουμε ότι αρκετός κόσμος θα ήταν στο πλευρό μας αύριο, ωστόσο καλούμε τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία της ομάδας και να κάνει υπομονή γιατί αυτός ο τίτλος δεν χάνεται και οι δρόμοι μας περιμένουν τον Μάιο.

Υ.Γ: Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ