aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ωραίες στιγμές, ωραίο ποδόσφαιρο»

«Ωραίες στιγμές, ωραίο ποδόσφαιρο»

Βροχή συνεχίζονται οι ανακοινώσεις από την Ομόνοια, η οποία σήμερα γνωστοποίσε την αποδέσμευση του Ιβάν Ρούνιε, την απόκτηση του Κωσταντίνου Κότσαρη και τώρα τη συμφωνία της με τον 38χρονο Ελλαδίτη, Γιώργο Σίμο, για να αναλάβει τη θέση του βοηθού προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Γιώργος Σίμος είναι κάτοχος του ποδοσφαιρικού διπλώματος UEFA Pro. Από το 2012 μέχρι το 2016 δούλεψε στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Το 2012 ήταν στις μικρές ηλικιακά ομάδες, το 2013 ανέβηκε στην ομάδα των U-15, την επόμενη χρονιά δούλεψε στην ομάδα των U-17 και από το 2015 ήταν στην ομάδα των U-20.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Α”  Εθνική κατηγορία, ενώ είχε και σύντομο πέρασμα από το Κυπριακό πρωτάθλημα, όπου έπαιξε στην ΑΕΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιώργος Σίμος, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος γιατί η παρουσία μου στην Ομόνοια ανοίγει μία καινούργια προοπτική. Αποτελεί πρόκληση για εμένα το γεγονός ότι θα εργαστώ σε μία μεγάλη ομάδα. Έχω συναντήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην Ομόνοια. Με υπομονή, σταθερότητα και πολλή δουλειά  θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ωραίες στιγμές και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ