aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟμονοιάτης με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση!

Ομονοιάτης με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση!

Η Ομόνοια κινείται για προσθήκες από την κυπριακή αγορά. Ο Τιάγκο Φερέιρα εδώ και καιρό είχε συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τους «πράσινους» και εκείνο που απέμενε ήταν να βάλει και την υπογραφή του στο συμφωνηθέν συμβόλαιο.

Έγινε τελικά και αυτό, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να είναι και με «βούλα» παίκτης του «τριφυλλιού», και μένει μόνο η επισημοποίηση της μετεγγραφής με τη σχετική ανακοίνωση που είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Το συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας δύο χρόνων.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός πρωτοήρθε στην Κύπρο για την Α.Ε.Πάφος (2010-11), όπου έκανε καλή σεζόν, έφυγε για άλλες πολιτείες και επέστρεψε στο νησί μας για λογαριασμό του Οθέλλου (2014-15), αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μάλιστα τότε είχε απασχολήσει ξανά το ρεπορτάζ της Ομόνοιας, αλλά η μετεγγραφή δεν ολοκληρώθηκε πότε, με τον παίκτη να φεύγει για το Βέλγιο. Η Κύπρος φαίνεται πως τον τραβούσε και επέστρεψε ξανά τον Ιανουάριο του 2018 για τη Νέα Σαλαμίνα, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι σήμερα. Με καθυστέρηση λοιπόν τεσσάρων χρόνων, ο Τιάγκο ντύνεται στα πράσινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ