aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμονοιάτης και επίσημα ο Περέιρα με τριετές συμβόλαιο!

Ομονοιάτης και επίσημα ο Περέιρα με τριετές συμβόλαιο!

Η Ομόνοια, μετά από την άφιξη του Ζοέλ Περέιρα στην Κύπρο και αφότου ο παίκτης πέρασε από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις, ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, εδώ και μέρες θεωρείται ποδοσφαιριστής των πρασίνων, καθότι ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τη Δόξα Κατωκοπιάς η μετακίνησή του στην Ομόνοια και απέμενε μονάχα να έρθει στην Κύπρο για την καθιερωμένη φωτογράφιση, και υπογραφή συμβολαίου. Η διάρκεια του συμβολαίου του 22χρονου δεξιού μπακ, είναι τριετής και θα εγγραφεί στον κατάλογο β’.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου δεξιού ακραίου αμυντικού, Joel Pereira, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στη Δόξα Κατωκοπιάς. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τους ιατρικούς και εργομετρικούς ελέγχους. Το συμβόλαιο είναι διάρκειας τριών χρόνων. Ο Joel Pereira θήτευσε στην ακαδημία της Porto, ενώ προτού έρθει στην Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας, έπαιξε στις Πορτογαλικές Académico de Viseu F.C. και Vitória de Guimarães B. Καλωσορίζουμε τον Joel Pereira στην οικογένεια της Ομόνοιας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ