aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμονοιάτικο βίντεο-οδοιπορικό: «Η απόδοση δικαιοσύνης και οι ξεχωριστές στιγμές»

Ομονοιάτικο βίντεο-οδοιπορικό: «Η απόδοση δικαιοσύνης και οι ξεχωριστές στιγμές»

Bίντεο-οδοιπορικό ετοίμασε το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας, το οποίο θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου στις 21:15. Η οικογένεια των πρασίνων θα θυμηθεί ξανά όλα όσα συνέβησαν το Καλοκαίρι του 2019 και θα φτάσει στο σήμερα, καθώς καταγράφηκαν οι σημαντικότερες στιγμές της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Αναλυτικά:

«Το OFC TV παρουσιάζει το Οδοιπορικό της σεζόν 2019-20.

Το «κτίσιμο» της ομάδας, η πρώτη προπόνηση, η προετοιμασία και ο καθορισμός στόχων. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και η πορεία που μας έφερε στην κορυφή, αλλά και ένα βήμα πριν τον τελικό κυπέλλου. Ο αναγκαστικός τερματισμός των εγχώριων διοργανώσεων και η κατάληψη της πρώτης θέσης.

Σε μορφή χρονογραφήματος καταγράφονται οι κυριότερες στιγμές, οι εναλλαγές συναισθημάτων, οι δηλώσεις πρωταγωνιστών, η απόδοση δικαιοσύνης και τα δυνατά μηνύματα για τη συνέχεια. Αποτυπώνεται, επίσης, το ωραίο ποδόσφαιρο που παρουσιάσαμε, το δέσιμο και η κυριαρχία της ομάδας, όπως και το πάθος του κόσμου που ήταν κοντά στο να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ προσέλευσης.

Το Οδοιπορικό είναι μια προσφορά της PrimeTel PLC, την οποία ευχαριστούμε θερμά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ