aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοιας/ΓΣΠ: Το νερό γεμίζει από κρασί...

Ομόνοιας/ΓΣΠ: Το νερό γεμίζει από κρασί…

Η… αίσθηση πως από το κλίμα «πολέμου» ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΓΣΠ θα προκύψει ανατροπή σκηνικού 180 μοιρών επιβεβαιώνεται.

Πληροφορίες που διαρρέουν λένε πως οι παρασκηνιακές επαφές που υπήρξαν ανάμεσα στη διοίκηση του «τριφυλλιού» και την ηγεσία του ΓΣΠ ήταν ικανές να φανεί φως στην άκρη του τούνελ. Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του αντιπρόεδρου της ΚΟΠ και εκπροσώπου της Ομόνοιας στην Ομοσπονδία, Νικ Νικολάου.

Η Ομόνοια εμφανίζεται έτοιμη να πληρώσει τα χρωστούμενα 304.000 ευρώ και ο ΓΣΠ θα αποδεχθεί μικρή μείωση στο ποσό ενοικίασης του γηπέδου. Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στην έκτακτη συνεδρία του ΓΣΠ το απόγευμα της Δευτέρας (5/7), αφού σημαντικά κρίνονται και άλλα θέματα όπως η τη διαχείριση του κυλικείου του γηπέδου στους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας, στις θέσεις των VIP (boxes) και στους επιτηρητές.

Εντός της ημέρας αναμένεται να προκύψει οριστική εξέλιξη, καθώς τα μεσάνυχτα εκπνέει η προθεσμία για να δηλωθεί στην UEFA η έδρα, που θα χρησιμοποιηθεί από την Ομόνοια σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που ανάγκασε τις δύο πλευρές και κυρίως τους πράσινους να βάλουν νερό στο κρασί τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ