aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοιας: Ένας… μοιραίος και ένας «ήρωας» στην Τούμπα

Ομόνοιας: Ένας… μοιραίος και ένας «ήρωας» στην Τούμπα

Τα… κέφια του είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Έρικ Μποτεάκ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας ήταν πηγή κινδύνου στο ιστορικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1), ενώ στο 16’ έπιασε τον ύπνο την άμυνα των ασπρόμαυρων και άνοιξε το σκορ για τους πράσινους. Η ομάδα της πρωτεύουσας παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο σε μια στιγμή αδράνειας, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Καμία ντροπή όμως δεν νιώθουν στο στρατόπεδο των πρασίνων καθώς είδαν στα μάτια τον ΠΑΟΚ και δεν φοβήθηκαν στιγμή τον αντίπαλο τους.

Μάλιστα, στο 60’ ο Τζιωνής έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει ξανά προβάδισμα στην Ομόνοια, καθώς βγήκε «χαμένος» στο τετ-α-τετ με τον Ζ.Ζίφκοβιτς. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα και την εικόνα των δύο ομάδων, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής των πρασίνων μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… μοιραίος αφού αν έμπαινε το γκολ τότε πιθανότατα το «τριφύλλι» θα έφευγε με το τρίποντο από την Τούμπα. Τίποτα όμως δεν μπορεί να χρεωθεί στον μικρό, ωστόσο πολλά μπορούν να πιστωθούν για άλλο ένα ματς στον Φαμπιάνο.

«Κέρβερος», έτοιμος, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά εξουδετέρωσε όλους τους κινδύνους. Στο γκολ που δέχθηκε, ο Βραζιλιάνος δεν έφερε καμία εύθηνη, ενώ ήταν παρών σε όλες τις απειλές των γηπεδούχων. Μάλιστα, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, ο Φαμπιάνο δεν… αποπροσανατολίστηκε, έμεινε συγκεντρωμένος και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Ομόνοια να φύγει περήφανη και με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Θεσσαλονίκη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φαμπιάνο παίρνει τα εύσημα. Στην πορεία της Ομόνοιας και στην ιστορική της συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο, ήταν και παραμένει ένας εκ των πρωταγωνιστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ