aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ζίβετς εδώ, Ζίβετς εκεί…

Ομόνοια: Ζίβετς εδώ, Ζίβετς εκεί…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πάνε να ξεχάσουν οι φίλοι της Ομόνοιας ότι στο ρόστερ της ομάδας τους είναι και ο Σάσα Ζίβετς. Ο Σλοβένος εξτρέμ έχει να αγωνιστεί από τις 7 Οκτωβρίου 2018. Από τότε έχει να ιδρώσει τη φανέλα της Ομόνοιας. Η αποχή του 27χρονου ποδοσφαιριστή πλησιάζει τους δύο μήνες.

Από τους 10 αγώνες πρωταθλήματος αγωνίστηκε στους τέσσερις, σε δύο ως βασικός και σε άλλους δύο ως αλλαγή. Συνολικά μέτρησε 269 λεπτά συμμετοχής. Ένα πρόβλημα στην πατούσα του ποδιού του τον κράτησε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Πλέον, προπονείται κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Η ομιλία του Αναστασίου και οι έντονες φωνές στην προπόνηση

Ο Σλοβένος έδειξε καλά δείγματα γραφής στα παιχνίδια που αγωνίστηκε και αποτελεί άλλη μία επιλογή στα χέρια του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος βλέπει με ικανοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Γκρίνιτζ, να είναι όχι μόνο ιατρικά έτοιμοι, αλλά και σε επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μάχη τεσσάρων παικτών για τον κορυφαίο του μήνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ