aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ζητούμενο η συνέπεια…

Ομόνοια: Ζητούμενο η συνέπεια…

Εάν κάτι χαρακτηρίζει έντονα την Ομόνοια στην τρέχουσα σεζόν, είναι η έλλειψη σταθερότητας στην απόδοσή της. Μια του ύψους, δύο ίσως και παραπάνω του βάθους η φετινή εικόνα στους αγώνες της, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμη δεδομένη η παρουσία της στην εξάδα.

Θα κριθεί αυτή την αγωνιστική, τελευταία της α’ φάσης και δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά της πόδια. Αύριο (αφού το αίτημα για αλλαγή ημέρας απορρίφθηκε από την ΚΟΠ), θα θελήσει να κάνει το καθήκον της απέναντι στην Καρμιώτισσα στο Τσίρειο και θα αναμένει τη Δευτέρα τον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για να γνωρίζει εάν θα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ στη Β’ φάση.

Όποια κι αν θα είναι η κατάληξη, η Ομόνοια απ’ εδώ και στο εξής, μετά την πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο, ζητούμενο είναι η συνέπεια στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Να έχει σταθερά καλή παρουσία, που θα της επιτρέπει να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο κόσμος της ομάδας αναμένει ανάλογες εμφανίσεις, όπως την τελευταία απέναντι στον «αιώνιο» που την οδήγησε στην πρόκριση, κυρίως σε ένταση και πάθος. Οι ποδοσφαιριστές να δείχνουν «πεινασμένοι» και να διεκδικούν με μανία τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ