Η Ομόνοια μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, έχοντας απόψε στραμμένο το ενδιαφέρον της στον επαναληπτικό αγώνα Σουτγιέσκα – Καϊράτ στο Μαυροβούνιο (22:00). Από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος των πρασίνων στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Καϊράτ να διατηρεί προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της με 2-1 στον πρώτο αγώνα.
Όπως συνέβη και στην πρώτη αναμέτρηση, μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ομόνοιας θα βρίσκεται στις εξέδρες για να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη του αγώνα, καταγράφοντας χρήσιμα στοιχεία για τον αντίπαλο που θα βρεθεί στον δρόμο της. Με την ολοκλήρωση του επαναληπτικού, το τεχνικό επιτελείο θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα.
Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα νεότερα για Τάνκοβιτς και Νεγκό
Πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα δώσει αύριο την τελευταία της φιλική αναμέτρηση, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου στο ΓΣΠ (20:00). Το παιχνίδι αποτελεί την πρόβα τζενεράλε, μέσα από την οποία ο Νορβηγός τεχνικός θα επιχειρήσει να οριστικοποιήσει τα πλάνα και τις επιλογές του ενόψει της αναμέτρησης της 22ας Ιουλίου.
Παράλληλα, μέχρι αύριο η Ομόνοια καλείται να καταθέσει στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον 2ο προκριματικό γύρο. Οι πράσινοι διατηρούν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν έως δύο αλλαγές στον κατάλογο μέχρι 24 ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση, γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο προσθαφαιρέσεων εφόσον προκύψουν μετεγγραφικές εξελίξεις.
Στο μετεγγραφικό μέτωπο, οι προσπάθειες για την απόκτηση επιθετικού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Αν και δεν προκύπτει ακόμη οριστική συμφωνία, οι άνθρωποι της Ομόνοιας έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις και εκτιμούν ότι οι εξελίξεις μπορεί να είναι άμεσες, ώστε να καλυφθεί το κενό στην κορυφή της επίθεσης πριν από τις κρίσιμες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.














