aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Yποψιασμένη στην Πάφο για να ενισχύσει την προοπτική της

Ομόνοια: Yποψιασμένη στην Πάφο για να ενισχύσει την προοπτική της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ξεκίνημα ιδανικό, που ίσως να μην ανέμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της. Τέτοιο, που αποτελεί δείγμα ότι άλλαξε η Ομόνοια και είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει και να υλοποιήσει τους στόχους της. Τέσσερα ματς, από τα οποία τα δύο ντέρμπι, θεωρούνται ως ένα καλό δείγμα για να κριθεί ως έναν βαθμό η νέα Ομόνοια. Καλό αγωνιστικό πρόσωπο, σοβαρή, πειθαρχημένη, ξέρει τι θέλει και έχει τον τρόπο να το παίρνει. Επίσης, η κατάκτηση 10 από τους 12 βαθμούς που διεκδίκησε, ο συντελεστής τερμάτων 7-2, αλλά και το γεγονός ότι στα τρία από τα τέσσερα ματς δεν δέχθηκε γκολ, είναι στοιχεία που «φωνάζουν» για την αλλαγή που έχει επέλθει στην ομάδα της Λευκωσίας.

Πλέον, αυτό που θα θελήσει να κάνει η Ομόνοια, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάφος FC μεθαύριο Σάββατο, είναι να ενισχύσει την προοπτική της για διάκριση στην τρέχουσα σεζόν. Πώς; Με μια νέα θετική παρουσία και κυρίως επιτυχία, που θα της επιτρέψει να συνεχίσει το αήττητο σερί της, θα προσδώσει περαιτέρω δυναμική και θα ανοίξει φτερά για να πετάξει ακόμη ψηλότερα.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία: Στην κορυφή Ομόνοια και Ανόρθωση, «βυθίστηκε» ο Απόλλων

Το παιχνίδι στην Πάφο είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που ναι μεν προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και ψάχνεται, αλλά έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και εμπειρία, προερχόμενοι από προηγμένα πρωταθλήματα. Επίσης, δόθηκε στον αντίπαλο ο χρόνος, στο διάστημα της διακοπής, να δουλέψει στον τομέα της ομοιογένειας και να παρουσιαστεί με καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πρέπει να προσέχει για να (τον) έχει…

Το γεγονός αυτό επιτρέπει στην Ομόνοια να πάει υποψιασμένη στο «Στέλιος Κυριακίδης», έχοντας επίγνωση των δυσκολιών. Από την άλλη υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και στην Ομόνοια θεωρούν πως από τη δική τους παρουσία θα κριθεί το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό θέλουν να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι, θέλοντας να αξιοποιήσουν τα δικά τους ατού, αλλά και τα τρωτά σημεία του αντιπάλου και να φύγουν με το «διπλό». Είναι στα δικά τους πόδια να το πετύχουν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ