aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υποψιασμένη και διαβασμένη

Ομόνοια: Υποψιασμένη και διαβασμένη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το απρόσμενο αποτέλεσμα στον α’ γύρο απέναντι στην Ένωση στο ΓΣΠ (0-0), που αποτέλεσε την αρχή για ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, αλλά και η πορεία που διανύει η αντίπαλός της στο 2021, που είναι αήττητη (4 νίκες, 1 ισοπαλία), υποχρεώνουν την Ομόνοια να πάει αύριο στο «Τάσος Μάρκου» υποψιασμένη και διαβασμένη.

Τα πρόσφατα αποτελέσματα της Ένωσης, που υποχρέωσε σε ήττα δυνατούς αντιπάλους όπως η ΑΕΛ, η ΑΕΚ, ο ΑΠΟΕΛ, ηχούν σαν καμπάνα στα αφτιά του Μπεργκ και των ποδοσφαιριστών του. Γίνεται αντιληπτό πως η αποστολή της Ομόνοιας δεν θα είναι εύκολη. Το αναγνωρίζουν στο «Ηλίας Πούλλος» και ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους με κάθε σοβαρότητα. Παράλληλα, αυτό που τονίζουν είναι ότι το αποτέλεσμα από τους ίδιους εξαρτάται και αυτό θα κριθεί από την απόδοσή τους. Το πόσο αποτελεσματικοί θα είναι στην επίθεση και συγκεντρωμένοι και στην άμυνα.

«Θα είναι δύσκολο», είπε για το ματς στο Παραλίμνι ο Γκόμεθ και συνέχισε: «Αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρα μας και θα πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». Αναφερόμενος στα κλειδιά που θα οδηγήσουν την Ομόνοια στην επιτυχία, ο αρχηγός, που μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, σημείωσε: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στον τρόπο που εμείς θέλουμε να παίξουμε, όπως πάντα. Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα ο αντίπαλος έχει κάποια καλά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, είναι επικίνδυνη ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ