aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υπογράφουν στην Πολωνία

Ομόνοια: Υπογράφουν στην Πολωνία

Με μόλις δύο νέα πρόσωπα, τους Γιούστε και Ψάλτη, αναχώρησε τα ξημερώματα η αποστολή της Ομόνοιας για την Πολωνία. Τελικός προορισμός το αθλητικό κέντρο «Μπινκόβσκι» που βρίσκεται στην πόλη Κιέλτσε, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι και τις 9 Ιουλίου.

Δείτε επίσης: Η αναχώρηση της Ομόνοιας για Πολωνία (pics)

Στο Κιέλτσε, λοιπόν, μεταφέρεται και το «κέντρο συντονισμού» για τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις. Οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό, Λάρκου, Μπεργκ και Ταραπουλούζης, θα βρίσκονται εκεί, προβαίνοντας στις ενέργειες για να ολοκληρωθούν άλλες τρεις μετεγγραφές. Ένας απ’ αυτούς, ο κεντρικός μέσος, θα είναι ο Μιξ Ντίσκερουντ, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία και αναμένεται να ανακοινωθεί αρχές Ιουλίου αφού διατηρεί συμβόλαιο με την Ντενίζλισπορ έως και τις 30 Ιουνίου.

Παράλληλα θα εντείνουν την προσπάθεια για συμφωνία με αριστερό εξτρέμ και επιτελικό μέσο. Εντοπίστηκαν υποψήφιου μετεγγραφικοί στόχοι και γίνονται ενέργειες με στόχο να αποσπάσουν την υπογραφή των ποδοσφαιριστών που είναι πρώτοι στη λίστα για κάθε θέση. Γίνεται αντιληπτό πως οι επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις θα ολοκληρωθούν στην Πολωνία. Η επιδίωξη θα είναι όπως ενταχθούν το συντομότερο στις προπονήσεις και, αν είναι δυνατό, να είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Με την αποστολή στην Πολωνία θα ενσωματωθούν και οι ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν το προηγούμενο διάστημα, οι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις στο Euro, Χούμποτσαν, Ντούρις, Λανγκ, αλλά και ο Σέχου. Ο Μπεργκ, έχοντας πλέον αυξημένες επιλογές, θα αρχίσει το «χτίσιμο», με ευχάριστο γεγονός την παρουσία του περσινού βασικού κορμού που διευκολύνει την προσπάθειά του στον τομέα της ομοιογένειας.

Οι πράσινοι θα δώσουν και τρία φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο είναι την Παρασκευή με τη Βίσλα Πλοκ, το δεύτερο με την Γκόρνικ Ζάμπριζε στις 6 Ιουλίου και το τελευταίο με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στις 7 Ιουλίου. Ο πρώτος επίσημος αγώνας είναι στις 13 Ιουλίου, με αντίπαλο την Ανόρθωση, για το Σούπερ Καπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ