aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υπογράφει ο εκλεκτός προπονητής

Ομόνοια: Υπογράφει ο εκλεκτός προπονητής

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έμεινε η υπογραφή και η ανακοίνωση του ονόματος του εκλεκτού για τον πάγκο της Ομόνοιας. Ο Σύλλογος της Λευκωσίας, όπως πληροφορείται το «Goal», ήλθε σε συμφωνία με τον νέο προπονητή και εντός της ημέρας ίσως πέσουν οι υπογραφές και ανακοινωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Θέμα ωρών, λοιπόν, η γνωστοποίηση του ονόματος του προπονητή που θα έλθει στην Ομόνοια, με την προσδοκία να την οδηγήσει σε πρωταγωνιστική πορεία.

Ο νέος τεχνικός των πρασίνων, το όνομα του οποίου μέχρι στιγμής κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, είναι σχετικά σε νεαρή ηλικία και δούλεψε σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό. Μάλιστα, πανηγύρισε πρωτάθλημα και κύπελλο και έχει την εμπειρία σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επίσης, εκεί που εργάστηκε έδειξε έργο, ενώ αποτελεί ισχυρή προσωπικότητα. Στοιχεία που στην Ομόνοια θεωρούν απαραίτητα για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί των αποδυτηρίων και της ομάδας στη νέα σεζόν.

Εφόσον αποστείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του εντός της ημέρας, αφού επήλθε πλήρης συμφωνία και στο οικονομικό, τις προσεχείς μέρες θα έλθει στην Κύπρο. Ακολούθως, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού θα τρέξουν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ήδη έγινε αρκετή δουλειά, εντοπίστηκαν υποψήφιοι μετεγγραφικού στόχοι, με κάποιους ποδοσφαιριστές οι επαφές είναι προχωρημένες, και αφού ενημερωθεί και ο προπονητής, τότε θα γίνουν ενέργειες για να αποσπάσουν την υπογραφή τους. Προφανώς να έχει υπόψιν του και ο προπονητής κάποιους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι ταιριάζουν στον πλάνο, να τους εισηγηθεί και αναλόγως να αποφασιστεί με ποιους θα προχωρήσουν σε συμφωνία.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Ομόνοια, λοιπόν, φθάνει στο τέλος του. Η συμφωνία με τον προπονητή θα επιτρέψει στους πράσινους να τρέξουν τον προγραμματισμό και κυρίως την στελέχωση του ρόστερ αφού είναι ξεκάθαρο πως, οι μετεγγραφές θα φθάσουν και πάλι τον διψήφιο αριθμό. Γενικότερα, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Μέχρι την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, στις 3 Ιουλίου ορίστηκε η πρώτη προπόνηση, υπάρχει άλλος ένας μήνας που επιτρέπει στην Ομάδα Προγραμματισμού να κλείσει σε μεγάλο βαθμό τις «τρύπες» στο ρόστερ. Κάποιες μετεγγραφές ενδέχεται να υλοποιηθούν και στην πορεία της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ