aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υπό το βλέμμα των Παπασταύρου και Νταμπράουσκας ψάχνει το άλμα

Ομόνοια: Υπό το βλέμμα των Παπασταύρου και Νταμπράουσκας ψάχνει το άλμα

Συνέχεια στην πορεία πρωταθλητισμού που διανύει τον τελευταίο ένα μήνα, θέλει να δώσει η Ομόνοια. Γι’ αυτό και στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (17:00, Primetel1) επιβάλλεται η κατάκτηση των τριών βαθμών, συνεχίζοντας να κάνει όνειρα.

Οι πράσινοι, που προέρχονται από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων πρωταθλήματος, προσβλέπουν σε διεύρυνσή του, σ’ ένα κομβικό παιχνίδι όπως είναι το σημερινό, με την αντίπαλό τους να είναι μόλις ένα βαθμό πιο πάνω. Με νίκη, θα την ξεπεράσουν, μαζί και τον Άρη που παίζει αύριο με τον ΑΠΟΕΛ, μειώνοντας από την κορυφή στους πέντε βαθμούς. Ματς – πρόκληση, λοιπόν, το σημερινό για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου, αλλά και του προπονητή που θα έχει την ευθύνη από το προσεχές καλοκαίρι Βάλντας Νταμπράουσκας.

Οι «τριφυλλοφόροι», που βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, αναγνωρίζουν τον υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι στην ΑΕΚ, όμως παίζουν στην έδρα τους και αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο η νίκη. Θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια σε σχέση με τα ματς που προηγήθηκαν, με τους Λαρνακείς να είναι δυσκολοκατάβλητοι. Η Ομόνοια, με σύμμαχο τον κόσμο της, θα θελήσει να δώσει τον ρυθμό που θέλει, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα της δοθούν στο παιχνίδι και παράλληλα διατηρώντας το μηδέν παθητικό. Επίσης, θα θελήσει να περιορίσει τα ατού της αντιπάλου, να χαλάσει τα οποιαδήποτε σχέδιά τους και να μη δώσει δικαιώματα.

Το ευχάριστο για τον Ελλαδίτη τεχνικό είναι ότι, έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι σε θέση να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και την ίδια ώρα να έχει γεμάτο πάγκο. Εκτός απροόπτου θα στηριχθεί στις ίδιες επιλογές με τις οποίες η Ομόνοια άρχισε το προηγούμενο ματς με την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ