aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υπερισχύει ακόμη και του οικονομικού για το νέο «φύλακα άγγελο»

Ομόνοια: Υπερισχύει ακόμη και του οικονομικού για το νέο «φύλακα άγγελο»

Μετά τους Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Σαλβαδόρ Ιτσάσο ή Άνταμ Μπογκντάν; Ένας εκ των τριών θα επιλεγεί για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμών των Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή. Την απόφαση θα την πάρει η Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας, η οποία καλείται να ζυγίσει όλα τα δεδομένα πριν ανάψει το «πράσινο φως» για οποιονδήποτε. 

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Καυτό» θέμα ο κίπερ, αλλά υπάρχει άλλη μία αγωνία

Όχι τόσο τα οικονομικά (σ.σ. και αυτά είναι λογικό να απασχολούν και να εξετάζονται στα πλαίσια που έχουν τεθεί), όσο τα αγωνιστικά. Κι αυτό γιατί το σημαντικότερο αυτή τη χρονική στιγμή, είναι να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας που θα παρέχει ασφάλεια, μιας και θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας σε πολλά παιχνίδια, ίσως και μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Έρευνα: Ομονοιάτες στην κορυφή – Πόσοι χρησιμοποιούν για Password όνομα ομάδας!

Το γεγονός πως ο κίπερ που θα υπογράψει δεν θα είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας είναι κάτι που προβληματίζει, όμως οι «πράσινοι» δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς και δεν αποκλείεται εάν έρθουν σε συμφωνία μαζί του εντός των επόμενων ωρών να τον ρίξουν κατευθείαν στα βαριά την Κυριακή, στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ