aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υπέγραψε και πήγε «Ηλίας Πούλλος» ο Λένον

Ομόνοια: Υπέγραψε και πήγε «Ηλίας Πούλλος» ο Λένον

Στο «Ηλίας Πούλλος» βρίσκεται αυτή την ώρα ο Νιλ Λένον. Ο Ιρλανδός προπονητής, που έφθασε τα μεσάνυχτα στην Κύπρο, βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στα γραφεία της Ομόνοιας και υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια και αμέσως μετά μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Γέρι.

Ο 50χρονος τεχνικός, που υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές και γενικά όλο το επιστημονικό προσωπικό της Ομόνοιας.

Θα παρακολουθήσει την προπόνηση, την ευθύνης της οποίας θα έχει και σήμερα ο Μάριος Νικολάου. Ο Λένον θα θελήσει να συνομιλήσει και με τον Νικολάου, αλλά και άλλα μέλη του τεχνικού τιμ και όχι μόνο, ώστε να γνωρίζει πράγματα για την ομάδα που θα προπονήσει αύριο για πρώτη φορά.

Ο Λένον θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ομόνοιας το Σάββατο, στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα στο ΓΣΠ, για τη δεύτερη αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Ακολούθως, θα ετοιμάσει την ομάδα για τον πρώτο και σημαντικό αγώνα με την ΑΕΛ, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ