aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Μίκου (οι λεπτομέρειες της συνεργασίας)

Ομόνοια: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Μίκου (οι λεπτομέρειες της συνεργασίας)

Την απόκτηση του Μίκου ανακοίνωσε και επίσημα η Ομόνοια. Ο 34χρονος Βενεζουελάνος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα του τριφυλλιού. Μάλιστα, οι «πράσινοι» μέσω της ΚΟΠ έχουν ήδη ζητήσει από την Ομοσπονδία της Ινδίας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του παίκτη, ο οποίος θυμίζουμε αγωνίστηκε στα φιλικά με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα, σημειώνοντας και ένα γκολ στο πρώτο τεστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι ο 34χρονος Βενεζουελάνος επιθετικός, Miku Fedor!

Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει από ιατρικούς και εργομετρικούς ελέγχους.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας ενός ετός.

Ο Miku τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους φορούσε τη φανέλα της Bengaluru FC κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο Ινδίας. Έκανε σπουδαία καριέρα στην Ισπανία, καθώς έπαιξε στη Getafe CF έχοντας συμμετοχές και στους ομίλους του Europa League, τη Rayo Vallecanoκαι τη Valencia όπου, επίσης, αγωνίστηκε στους ομίλους του Europa League. Ακόμη, αγωνίστηκε και στηCeltic με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ. Έχει 51 συμμετοχές και έντεκα γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Καλωσορίζουμε τον Miku στην οικογένεια της Ομόνοιας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ