aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υπεύθυνοι χειρισμοί μακριά από εγκληματικές «λύσεις»

Ομόνοια: Υπεύθυνοι χειρισμοί μακριά από εγκληματικές «λύσεις»

Οι προσεκτικοί και μεθοδικοί χειρισμοί της Ομόνοιας στην προσπάθεια για να λύσει τη συνεργασία της με τον τέως Τεχνικό Διευθυντή και την τέως προπονητική ομάδα, φαίνεται να έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Σύλλογο. Το κοινή συναινέσει «διαζύγιο» στο οποίο οδηγείται με τον Νίκο Νταμπίζα, ήταν η επιτυχημένη κατάληξη μιας εκ των πραγμάτων δύσκολης προσπάθειας.

Με πρωτοβουλίες του προέδρου, Αντώνη Τζιωνή και την καθοριστική συμβολή του Νομικού Τμήματος και του Τμήματος Επικοινωνίας, έγινε εφικτό να λυθούν τα συμβόλαια των Νταμπίζα, Κάρβερ και του υπόλοιπου προπονητικού επιτελείου, με πολύ μικρό οικονομικό κόστος για τον Σύλλογο. Μάλιστα, από τις συμφωνίες που έγιναν, εξοικονομήθηκε ένα σημαντικό ποσό μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οι υπεύθυνοι χειρισμοί που έγιναν, σε συνδυασμό με τις άριστες σχέσεις που είχαν χτιστεί ανάμεσα στον Σύλλογο και στους προαναφερθέντες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ως προς τη θετική κατάληξη της όλης προσπάθειας. Βέβαια, δεν θα είχε αυτήν την επιτυχία το όλο εγχείρημα, εάν οι Νταμπίζας, Κάρβερ, Σίμος, Αμπατζίδης και Αγριογιάννης, δεν επεδείκνυαν καλή θέληση, κατανόηση, διάθεση για συνεργασία και απόλυτο σεβασμό στην Ομόνοια

Πιστώνεται στους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» το γεγονός πως κατάφεραν, παρά την ιδιαίτερα υψηλή πίεση που υπήρχε, να διαχειριστούν ψύχραιμα την κατάσταση και να καταλήξουν στους χειρισμούς που τελικά έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στους  πράσινους ήθελαν εξαρχής να αποφύγουν δια ροπάλου εγκληματικές «λύσεις» του παρελθόντος, όπως τις περιπτώσεις Οκκά και Μπάγεβιτς, αλλά και ορισμένων πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας και κατάφεραν να επιτύχουν στο απόλυτο αυτόν τον στόχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ