aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υπάρχουν δύο τάσεις μεταξύ των διοικούντων...

Ομόνοια: Υπάρχουν δύο τάσεις μεταξύ των διοικούντων…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν θέλησαν στην Ομόνοια να συνάψουν συνεργασία με νέο προπονητή την περασμένη βδομάδα, μετά την απομάκρυνση του Ολίβα, ισχυριζόμενοι πως θέλουν χρόνο για να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή και τώρα τρέχουν… Η απρόσμενη ήττα από την Πάφο και πολύ περισσότερο ο τρόπος που ήλθε, σε συνδυασμό με ντροπιαστική εμφάνιση, όπως ήταν αναμενόμενο έβαλε τα δυο τους πόδια σ’ ένα παπούτσι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εξαφανισμένοι και ντροπιασμένοι…

Οι διεργασίες, συζητήσεις και επαφές έχουν εντατικοποιηθεί. Χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, έγιναν συναντήσεις, υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τον Παπασταύρου και με την κάθοδό του στην Κύπρο (αναμένεται τα ξημερώματα) θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Στόχος είναι, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ο νέος τεχνικός να κλείσει άμεσα και να βρίσκεται έστω στην εξέδρα του ΓΣΠ, στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ. Είχε γίνει μια προεργασία την περασμένη βδομάδα, υπάρχουν στο τραπέζι κάποια ονόματα (Κετσπάγια, Λάρκου, Ιδιάκεθ), ενώ προστίθενται συνεχώς κι άλλα.

Διαβάστε επίσης: Επισφαλής η θέση του Άνχελ Γκόμεθ, αποφασίζει ο Παπασταύρου

Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχουν δύο τάσεις μεταξύ των διοικούντων. Η μία είναι της άποψης να λυθεί η συνεργασία με τον Γκόμεθ, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας και -με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί- ότι δεν έχει μέλλον, και να γίνει πρόσληψη προπονητή που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα, είτε ξένος είτε Κύπριος. Η άλλη άποψη είναι, να διατηρήσει τη θέση του ο τεχνικός διευθυντής και μαζί να συνεργαστούν για την πρόσληψη του νέου προπονητή, στοχεύοντας ψηλά. Σ’ έναν τεχνικό με καλό βιογραφικό, κι ας είναι ψηλές οι απαιτήσεις του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο αριθμός και η τιμή των εισιτηρίων για το «αιώνιο»

Οι όποιες εξελίξεις, λοιπόν, αναμένονται μέσα στα επόμενα 24άωρα. Όποια άποψη κι αν επικρατήσει στο θέμα προπονητή, αυτό που θα μετρήσει για την Ομόνοια, είναι να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Να μπορέσει να σώσει ό,τι σώζεται και να μπει σε μια νέα πορεία, στοχεύοντας όσο πιο ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ