aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υπάρχει βασικός υποψήφιος τεχνικός, πλησιάζει ο εκλεκτός…

Ομόνοια: Υπάρχει βασικός υποψήφιος τεχνικός, πλησιάζει ο εκλεκτός…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σαν επτασφράγιστο μυστικό θέλουν να κρατήσουν το όνομα του νέου προπονητή στην Ομόνοια, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Υπάρχουν βασικοί υποψήφιοι, μάλιστα με έναν απ’ αυτούς, όπως πληροφορείται το «Goal», να κερδίζει έδαφος. Ουσιαστικά, ο συγκεκριμένος προπονητής ενδέχεται να έχει ακόμη υποχρεώσεις με την ομάδα του ή να είναι σε διαδικασία να μείνει ελεύθερος για να ανοίξει ο δρόμος προς το «Ηλίας Πούλλος».

Γι’ αυτό και είναι πιθανό να πάρει μερικές μέρες ακόμη μέχρι να προκύψει συμφωνία. Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν γίνει εφικτό να δώσει τα χέρια με την πλευρά της Ομόνοιας, ο αθλητικός διευθυντής των πρασίνων έχει έτοιμους άλλους 1-2 υποψηφίους για να κινηθεί άμεσα και να συνάψει συνεργασία.

Η προσωπικότητα, η εμπειρία από ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό και, αν είναι δυνατό, να είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας είναι από τα βασικά κριτήρια που τέθηκαν για την επιλογή του νέου τεχνικού. Επίσης, κρίνεται αναγκαίο η φιλοσοφία τρόπου παιχνιδιού να συνάδει με αυτόν της Ομόνοιας, δηλαδή να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Στον σύλλογο της Λευκωσίας, λοιπόν, περιμένουν τον εκλεκτό για τον πάγκο της, ώστε να τρέξουν με πιο γρήγορο ρυθμό και τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό. Είναι ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν, αξιολογήθηκαν θετικά και με την πρόσληψη του προπονητή, από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού, θα αποφασιστεί ποιοι απ’ αυτούς θα ενταχθούν στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Το κεφάλαιο προπονητής, λοιπόν, αποτελεί προτεραιότητα στην Ομόνοια και εκεί επικεντρώθηκε ο Νεόφυτος Λάρκου. Θέλει να κάνει την καλύτερη μετεγγραφή στη βασική θέση για τον πάγκο της ομάδας, αφού μαζί θα χτίσουν τη νέα Ομόνοια, η οποία και επιβάλλεται αυτή τη φορά να έχει μια πετυχημένη σεζόν. Αποτελεί και για τον αθλητικό διευθυντή μεγάλο στοίχημα η επιλογή προπονητή, αλλά πολύ περισσότερο η πορεία της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ