aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υπάρχει κι αυτό το «πρέπει»!

Ομόνοια: Υπάρχει κι αυτό το «πρέπει»!

Το -14 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (με δύο αγώνες λιγότερους) δεν αφήνει στην Ομόνοια περιθώρια λάθους, στην αυριανή (19:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εθνικό, για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι, που έδειξαν σημάδια ανάκαμψης στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Βασιλεία, θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης όσο τίποτα. Ακολουθεί άλλωστε πρόγραμμα «φωτιά» με Άρη (εντός), ΑΠΟΕΛ (εκτός), ΑΕΛ (εκτός, εξ αναβολής) και ΑΕΚ, ενώ μεσολαβούν τα ματς με Καραμπάχ και Καϊράτ για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Η ομάδα της Άχνας μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, υπάρχει όμως το «πρέπει» για τον Χένιγνκ Μπεργκ και τους παίκτες του, αφού ενδεχόμενη νέα «γκέλα» μόνο ζημιά θα κάνει στην ομάδα. Αντίθετα, σε περίπτωση νίκης, η λευκωσιάτικη ομάδα θα πάει στη διακοπή με ανεβασμένη τη ψυχολογία και αρκετές ημέρες στη διάθεση της, ώστε να δουλέψει ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν και να ξεκινήσει την πολυπόθητη αντεπίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ