aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Υλοποιεί τη συμφωνία ο Παπασταύρου

Ομόνοια: Υλοποιεί τη συμφωνία ο Παπασταύρου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια είναι έτοιμη να εκδώσει μετοχές και να βάλει και τον κόσμο της στο παιχνίδι, βάσει της συμφωνίας που υπογράφτηκε την άνοιξη του 2018 ανάμεσα στο σωματείο και την εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι έτοιμος να υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα και η διοίκηση της Ομόνοιας θα προχωρήσει σε έκδοση μετοχών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε από χθες η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy», η απόφαση είναι ειλημμένη και σύντομα αναμένεται να προκύψει και σχετική ενημέρωση από τη διοίκηση της Ομόνοιας. Με αυτό τον τρόπο, θα δοθεί η δυνατότητα σε μέλη και φίλους του συλλόγου να αγοράσουν μετοχές της ποδοσφαιρικής εταιρείας και αυτομάτως θα ενισχύσουν το ταμείο.

Διαβάστε επίσης: Η κοινή γραμμή Μπεργκ και Κετσπάγια

Το ποσοστό έκδοσης μετοχών θα φτάνει μέχρι και το 40%. Απομένει η επίσημη ενημέρωση για περαιτέρω πληροφορίες που αφορούν στην τιμή και τον τρόπο διάθεσης των μετοχών. Είναι μια κίνηση που αναμένεται να χαιρετιστεί με ικανοποίηση από τον κόσμο της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ