aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ξέσπασε και… καθάρισε

Ομόνοια: Ξέσπασε και… καθάρισε

Η Ομόνοια «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον ΠΟ Ξυλοτύμπου (5-0), κάτι που είχε ως στόχο εξ αρχής. Πλέον είναι ξέγνοιαστη ενόψει επαναληπτικού και επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Μέχρι το 73’ το σκορ ήταν στο 1-0. Το πάρτι άρχισε από το 74’ και μετά, αφού μέχρι και το 90’+2 η Ομόνοια πέτυχε τέσσερα γκολ φθάνοντας στην ευρεία νίκη.

Η Ξυλοτύμπου το πάλεψε μέχρι το σημείο που δέχθηκε το δεύτερο γκολ. Ακολούθως… κατέρρευσε και έχασε με ένα βαρύ σκορ. Η ομάδα του Μπεργκ ήταν ανώτερη σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, ενώ στο τέλος αξιοποίησε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες της.

Πέρα από τη νίκη, οι πράσινοι κέρδισαν και πολλά άλλα τα οποία θα θελήσουν να αξιοποιήσουν στη συνέχεια. Ο Ασάντε επανήλθε στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και είδε δίχτυα (14’) μετά από ένδεκα μήνες. Ο Γκανέζος άνοιξε τον δρόμο για την ευρεία νίκη της ομάδας του. Επίσης, σκόραρε ο Μποτεάκ με πέναλτι (74’) και έδωσε την ασίστ στον Ασάντε. Ποδοσφαιριστής που προσπαθεί να επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ και όταν το πετύχει οι εμφανίσεις του αποτελούν βαρόμετρο για την Ομόνοια. Ακόμη, στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα ο 18χρονος Κωνσταντίνος Χρίστου χρίστηκε σκόρερ (90’). Τα άλλα δύο γκολ τα πέτυχαν οι κεντρικοί επιθετικοί της Ομόνοιας, Κακουλλής (87’) και Τσέποβιτς (90’+2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ