aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ξέρει καλά τη δουλειά

Ομόνοια: Ξέρει καλά τη δουλειά

Το βιογραφικό του αξιόλογο, τα γκολ που πέτυχε στην καριέρα του δεκάδες, που λες «δεν μπορεί αυτός ο ποδοσφαιριστής να μην παίξει στην Κύπρο». Ο Γκάρι Χούπερ, εντάχθηκε αργοπορημένα στο ρόστερ της Ομόνοιας, με παραπανίσια κιλά και ήθελε τον χρόνο του για να ετοιμαστεί. Είχε λεχθεί πως, αποκτήθηκε για να είναι έτοιμος στο διάστημα που θα απουσιάσει ο Ανσαριφάρντ στο Μουντιάλ. Κι όντως, ο Άγγλος επιθετικός «φωνάζει» παρών τις τελευταίες εβδομάδες, αφού είδε δίχτυα στα τελευταία τρία ματς που σκόραρε η Ομόνοια.

Ο έμπειρος επιθετικός έδειξε την κλάση του στο γκολ απέναντι στην Καρμιώτισσα προχθές, με το οποίο ισοφάρισε για την ομάδα του και ακολούθως πιστώθηκε και την ασίστ στον Μπρούνο. Το πήρε πάνω του και μέσα σ’ ένα 6λεπτο οδήγησε την Ομόνοια στην ανατροπή. Ο Χούπερ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας στο ματς με τον Άρη, στο οποίο πέρασε ως αλλαγή, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ακολούθησε άλλο ένα γκολ επί του Ολυμπιακού στην νίκη με 4-0, με τον ΑΠΟΕΛ αντικαταστάθηκε μόλις στο 28’, λόγω της αποβολής του Λανγκ με τον Φερέρα να περνά στον αγώνα τον Γιούστε και προχθές έφθασε στο τρίτο του γκολ. Ο Χούπερ αγωνίστηκε συνολικά 287 λεπτά (202 στο πρωτάθλημα και 85 στο κύπελλο). Μέσο όρο πέτυχε ένα γκολ κάθε 95 λεπτά.

Ο Γιανίκ Φερέρα, που δείχνει εμπιστοσύνη στον 34χρονο φορ, αναμένει ανάλογη συνέχεια. Άλλωστε, η Ομόνοια έχει ανάγκη το εύκολο γκολ, στην προσπάθειά της να βρεθεί ξανά στον ίσιο δρόμο και στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας και πάλι απέναντι στην Καρμιώτισσα. Θέλει να αφήσει πίσω τη βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και τα όσα ακολούθησαν και να βρει την ηρεμία της. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σκεπάσει κάτω από το χαλί τις όποιες αδυναμίες ή λάθη που προηγήθηκαν.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ