aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ξεπέρασε το όριό της…

Ομόνοια: Ξεπέρασε το όριό της…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προσφορά τής Ομόνοιας προς τη Μίντιλαντ για τον Ακιντόλα αποτελεί υπέρβαση. Ο σύλλογος της Λευκωσίας έχει ξεπεράσει το όριό του, γι’ αυτό και δεν προτίθεται να ανέβει περισσότερο από το ποσό που έχει προσφέρει προσφάτως και είναι πολύ μεγαλύτερο από το αρχικό. Η μπάλα, πλέον, είναι ξεκάθαρα στον σύλλογο της Δανίας. Δεν φαίνεται να προκύπτει πρόταση από άλλη ομάδα, γεγονός που αυξάνει τι πιθανότητες για την Ομόνοια να υλοποιήσει τη μετεγγραφή. Οι πράσινοι πιέζουν για να λάβουν την οριστική απάντηση της Μίντιλαντ εάν είναι δυνατόν μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Εάν είναι αρνητική, τότε θα ενεργοποιηθεί το «plan b» που έχει να κάνει με άλλη επιλογή ακραίου επιθετικού.

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» το ψάχνουν συνεχώς για δημιουργικό μέσο. Γίνεται προσπάθεια για κάλυψη και αυτής της θέσης, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι στο τέλος θα υλοποιηθεί μετεγγραφή. Ο Μπεργκ επιθυμεί όπως οι επικείμενες κινήσεις ολοκληρωθούν το συντομότερο, να μπουν με την ομάδα οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές και να είναι διαθέσιμοι στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Για την ώρα η σκέψη είναι στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, με τους Παπουλή και Κακουλλή να επιστρέφουν, αυξάνοντας τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Νταβίντ Ραμίρες, που βρίσκονται στην Κύπρο, για να βρεθεί η λύση για τερματισμό του συμβολαίου του. Όσον αφορά στον Μόντες, που επίσης βρίσκεται στην Κύπρο, απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν για να υλοποιηθεί η μετεγγραφή του στη Νέα Σαλαμίνα.

Εξάλλου, η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα. Διαιτητής ορίστηκε ο Άγγλος Κρις Καβανάχ και θα έχει για βοηθούς τους Ντάνιελ Ρίτσαρντ Κουκ και Λι Μπετς και τέταρτο τον Πίτερ Μπανκς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ