aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ξεμούδιασμα και πτήση για Πολωνία

Ομόνοια: Ξεμούδιασμα και πτήση για Πολωνία

Η Ομόνοια δίνει σήμερα το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (19:00, Cytavision2), τον βασικό αντίπαλό της για τον τίτλο στη λήξασα σεζόν. Μετά από πέντε μέρες παρουσίας στην Κυπερούντα, οι πράσινοι επέστρεψαν χθες στη Λευκωσία και σήμερα θα πάνε στη Λεμεσό.

Το φιλικό παιχνίδι προσφέρεται περισσότερο για ξεμούδιασμα από τις δυνατές προπονήσεις και όχι κατ’ ανάγκη για συμπεράσματα. Άλλωστε, με μόλις μερικές προπονήσεις δεν μπορεί το πρώτο φιλικό να αποτελεί κριτήριο για το τι θα παρουσιάσει η Ομόνοια στη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα ο Μπεργκ δεν υπολογίζει και τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους Χούμποτσαν, Ντούρις, Λανγκ, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Euro, και τον Σέχου. Και οι τέσσερις τους θα ενσωματωθούν με την αποστολή στην Πολωνία. Εκεί αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη βδομάδα και ο Ντίσκερουντ, ο οποίος θεωρείται κλειστός και θα ανακοινωθεί λογικά την προσεχή Πέμπτη, 1η Ιουλίου.

Το βλέμμα των φίλων της Ομόνοιας, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τον αγώνα αφού θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, θα είναι κυρίως στον Γιούστε. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα βρεθεί πολύ νωρίς απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του.

Ο Μπεργκ για αύριο θα παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα ετοιμάσουν βαλίτσες για Πολωνία. Η αποστολή της Ομόνοιας θα αναχωρήσει ξημερώματα Δευτέρας για το Κιέλτσε, εκεί που θα ο Νορβηγός τεχνικός θα «χτίσει» την ομάδα για τη νέα σεζόν. Θα θελήσει να την ετοιμάσει αρχικά για τα ευρωπαϊκά ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ