aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ξεκαθάρισε το τοπίο με τις μετεγγραφές, οι κενές θέσεις στο ρόστερ

Ομόνοια: Ξεκαθάρισε το τοπίο με τις μετεγγραφές, οι κενές θέσεις στο ρόστερ

Ειλημμένη είναι η απόφαση της ομάδας προγραμματισμού για τις αποχωρήσεις από το ρόστερ της Ομόνοιας. Η αποτυχημένη σεζόν που ολοκληρώθηκε προ ημερών δεν αφήνει άλλη επιλογή στο «τριφύλλι» πέρα από το να χτίσει νέα ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν, με στόχο να πραγματοποιήσει πρωταγωνιστική πορεία.

Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε συνεχείς επαφές ώστε να καταλήξουν στους εκλεκτούς για ενίσχυση της ομάδας. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Γκαφούρ, Λοέ, Μότα, Ζίβετς, Μεχίας, Ατζαγκούν (ολοκληρώνεται ο δανεισμός του), Βύντρα, Λόρα, Σοάρες (η συνεργασία των τριών τελευταίων με το «τριφύλλι» ολοκληρώθηκε) οι οποίοι καταλάμβαναν θέση κοινοτικών/ξένων. Εκτός πλάνων είναι και ο Εντρένα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει παρά το γεγονός πως διατηρεί συμβόλαιο και δεν καταλαμβάνει θέση αφού είναι κάτω των 23 ετών.

Έτσι στο «Ηλίας Πούλλος» θα παραμείνουν οι Ραμίρες (ξένος), Γκόμεθ, Κολοβός, Μαυρίας, Ντάρμπισαϊρ (κοινοτικοί). Συμπερασματικά ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Ομόνοιας και οι συνεργάτες του έχουν δικαίωμα για τέσσερις μετεγγραφές ξένων παικτών και έξι κοινοτικών.

Η ομάδα της πρωτεύουσας για άλλη μια σεζόν θα προβεί σε μαζικές προσθήκες καθώς οι αποχωρήσεις είναι σαφώς αρκετές. Πιθανόν να προκύψει διψήφιος αριθμός μετεγγραφών (με περαιτέρω προσθήκες παικτών που θα δηλωθούν στον κατάλογο Β’) γι’ άλλο ένα Καλοκαίρι στη προσπάθεια των πρασίνων να ανακάμψουν και να δηλώσουν «παρών» στις εγχώριες υποχρεώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ